Left Continue shopping
Your Order

You have no items in your cart

Sorry for the mess - the webshop is being updated
Currency
Language
Om Charlie's Little Rangers

Hvem er Charlie?

Mit navn er Charlie, eller egentlig Charlotte. Jeg er en 80s baby, med alt mulig kærlighed til farver og mønstre. Jeg har altid drømt om et liv hvor kreativitet var i højsædet, derfor startede jeg Charlie’s Little Rangers.
 
Alt fra Charlie’s Little Rangers er lavet og designet af mig med hånd og hjertet lige her i Danmark.

Når du kigger igennem webshoppen, tænker du måske hvorfor der er så mange forskellige farver. Det er helt enkelt, jeg syntes det er vigtigt at alle børn for lov til at være dem selv og vælge hvad de har lyst til at lege med eller have på, lige meget hvilken farve de vælger.

Hvem siger at en dreng ikke kan have en lyserød savlesmæk på, eller en lille pige rende rundt med en butterfly med blå prikker. Lad dem selv vælge! Det er noget jeg altid selv har gjort. Jeg var hende den lille pige i de grønne overalls med røde prikkede hightop converse sko, hvor mange så på mig med en smule skepsis, var jeg sikker på at jeg bare havde fundet “min stil” i en ung alder.

Hvorfor "Little Rangers"?

Da jeg flyttede til USA for at læse, fandt jeg hurtigt ud af at mit navn var svært at udtale hvis man ikke kom fra Danmark. Så helt bogstavelig tog jeg mit navn “Charlotte Foged” og oversat det til engelsk, hvor det blev “Charlie Ranger”. Det blev mit navn og hvad alle kendte mig som. En flok musik studerende lavede endda en lille sang til mig, hvor jeg nærmest lød som en superhelt.

Så med et superhelte navn, tænkte jeg, at jeg hellere måtte bruge det til noget vigtigt. Alle børn har brug for en superhelt at tro på, så hvorfor ikke blive en “Little Ranger” og tro på dem selv?