Left Fortsæt med at handle her
Ordre

Din kurv er i øjeblikket tom

Undskyld det roder - Webshoppen er ved at blive opdateret
Valuta
Sprog

Anmeldelse | Tina Fey, Åh jeg mener Amy Poehler

Hej min kære Rangers
 
Jeg prøvede at læse noget ud over det sædvanlige for mig, og jeg er temmelig sikker på, hvordan mine følelser for denne bog er. Ikke ligefrem fan, er meget godt beskrevet. For et lille stykke tid siden, købte jeg "Yes Please" en såkaldt selvbiografi af Amy Poehler og forventer at blive overrasket på den gode måde. Det blev jeg ikke.

Amy Poehler fortæller hendes historie fra at vokse op i Massachusetts, til at bo i New York City og Chicago. Denne bog var slet ikke som forventet. Det kan være fordi jeg tænkte at jeg ville grine hele vejen igennem. Men hun bruger en masse tid på at forklare, hvor svært det er at skrive en bog og nærmest kun gør det fordi der er penge involveret.

Selvfølgelig er der nogle rigtig sjove anekdoter, og de fleste af dem involverer Tina Fey eller Seth Meyers. Nå, nu gør jeg præcis som hun gør, hun name-dropper, og det føltes så overfladisk. Det føltes som om hun var nødt til at tilføje en masse berømte mennesker og deres navne, for at sikre, at folk ville læse bogen for sladder-faktor.

Måske er jeg bare ikke hendes største fan, måske kan jeg bare ikke lide hendes skrivestil eller måske er jeg bare mere en YA-Reader til benet og ikke bange for at sige det.

Så mit spørgsmål er. Har du læst bogen? og hvordan kunne du lide den? Er jeg helt tosset eller er du faktisk enig?
 
Skriv til mig i kommentarfeltet, eller find mig på Instagram

xoxo Charlie

Charlie Ranger

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises