Left Fortsæt med at handle her
Ordre

Din kurv er i øjeblikket tom

Undskyld det roder - Webshoppen er ved at blive opdateret
Valuta
Sprog

DIY | Lavendel farvet hår

Hejsa Rangers
 
Jeg har haft et væld af kommentarer omkring mit hår, så her kommer den længe ventede gennemgang af hvordan man får super fint pastel lavendel farvet hår.


Først må jeg lige sige, får at få den farve som jeg har, skal du være virkelig super duper blondine. Jeg ville aldrig anbefale at gøre det på egen hånd, så hvis du ønsker dette og dit hår er mørkt, ville jeg gå til frisøren og få dit hår ordnet. Jeg har set så mange mennesker forsøger at trække farven ud selv, og det ender ofte med en katastrofe med afbrændt, dødt og ødelagt hår. 

Hvis du allerede er blondine, skal du bruge disse ting for at skabe looket:

  • Manic Panic (Purple Haze hårfarve)

  • En hvid creme-balsam

  • Plastik eller glas skål

  • Hårfarve børste

Dit hår skal enten være næsten tørt eller helt tørt, farve-blandingen vil løbe eller dryppe, hvis dit hår er for våd. Mit hår var helt tørt, da jeg påførte og fik farven jeg har på det sidste billede. Det hele afhænger af, hvilken farve du ønsker, og hvor meget hår du har. Hvis du har meget hår, skal du jo tydeligvis lave mere farve-blanding, end jeg gør. Hvis du vil have dit hår til at være mørkere eller lysere lavendel skal du tilføje mere eller mindre farve til din blanding.

Okay, sådan gør du:
  1. Put en god mængde balsam i en plastik eller glas skål og derefter tilføje en lille smule (mindre end en teskefuld) af Manic Panic Purple Haze (det er altid bedre at tilføje lidt end at tilføje for meget. Gå langsomt frem!) og derefter blandes det godt sammen. Den farve du blander, vil næsten være den farve, dit blonde hår vil være, dog måske en lille smule lysere.
  2. Når det hele er blandet godt sammen. Hvis er korthåret som mig, tilføjer du blandingen til dine hår rødder og arbejde dig ud af. Hvis du har langt hår, skal du slutte ved rødderne - altså gøre det modsatte. Hvis du er naturligt blondine er det godt at starte på bagsiden af dit hoved, da fronten ofte får mere sollys og er naturligt lysere. Når dit hår er helt dækket i en lilla lavendel farve kan du massere det rundt en smule, jeg synes, at det hjælper til at det holder lidt bedre. Nogle mennesker wrapper det i plastik, men jeg finder det ikke nødvendigt - muligvis fordi mit hår er kort.
  3. Lad det være i ca. en time (eller længere). Jeg lod det sidde i 40 minutter eller deromkring, men fordi dette hårprodukt er super hår-venligt, kan du endda sove med det i, hvis du skulle have lyst. HURRA! FOR VEGANSK HÅRFARVE!
  4. Når tiden er inde, skylles håret i koldt vand. Du behøver ikke at vaske efter med shampoo (eller balsam). 
 Når det hele er ude, tør det og beundre dit arbejde :)


Det var det for denne DIY gennemgang om lavendel-lilla-pastel-farvet hår #PurpleHairDontCare og jeg håber du nød det.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive i kommentar feltet nedenfor eller send mig en DM på Instagram og jeg vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt. 


xoxo Charlie


 
Hvis du ønsker at gemme denne DIY til senere og måske dele med dine venner. Pin it!
Charlie Ranger

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises