Left Fortsæt med at handle her
Ordre

Din kurv er i øjeblikket tom

Undskyld det roder - Webshoppen er ved at blive opdateret
Valuta
Sprog

Opskrift | Den bedste chokolade pecan tærte

Hej Foodie Rangers

Mine første par år i USA oplevede jeg deres helligdage på forskellige måder. Min første Thanksgiving spiste jeg hjemmelavet lasagne med en anden international studerende i mit kollegieværelse. De næste par år var helt fantastiske. Jeg tilbragte min tid med min udvidede amerikanske familie, og det er noget, jeg virkelig savner i dag, hvor jeg bor så langt væk.

Jeg fik lov til at opleve hele set-uppet, den travle mor der styrer hele mad-showet, men også et hus fuld af kærlighed og latter. Det gav mig også følelsen af at Thanksgiving var noget, jeg var nødt til at bringe med mig hjem, selv om det skulle være i en mindre skala.

For et par år siden, lavede jeg Thanksgiving i mine forældres hus, jeg inviterede min familie og min bedste ven og hendes kæreste, og det var en absolut fantastisk.

Min favorit af alle de ting jeg tilberedte, ud over den kæmpe store kalkun, var min chokolade pecan tærte. Den var så dekadent og fuld af smag, jeg kunne spise den hver dag, men det ville sandsynligvis være en meget usund idé. Den er fuld af mørk chokolade og sukker, og selvfølgelig mørdejsskorpen der bare er så lækker smøragtig.
 
Med alle disse beskrivende ord, her er den bedste chokolade pecan tærte du nogensinde vil få brug for opskriften på.
 
Dette skal du bruge:
 
Dejen:
 • 125 g koldt smør
 • 250 g mel
 • 100 g flormelis
 • 2 æggeblommer
Fyld:
 • 200 g Pecan nødder
 • 50 g smør
 • 150 g mørk chokolade
 • 2 dl ahornsirup eller anden sirup (efter egen smag)
 • 4 æg
 • 1 tsk. vanille ekstrakt
Sådan laver du denne vidunderlige tærte:
 1. Begynd med dejen.
 2. Skær smørret i små firkanter og smuldre det med mel og flormelis.
 3. Tilsæt æggeblommerne og ælt det sammen (TIP! Dette bør gøres hurtigt og ikke for længe, ellers kan dejen blive sej).
 4. WitaWrap dejen og læg den til at hvile i køleskabet i 30 minutter, før du bruger den.
 5. Tænd ovnen på 180 grader C.
 6. Rul dejen ud, så det passer til din tærteform (TIP! Rul den mellem to stykker pergamentpapir, på den måde . går den ikke i stykker, når du lægger det i formen).
 7. Læg dejen i formen, og brug derefter en gaffel til at stikke små huller i den, så luften kan komme ud, når den bager.
 8. Bag dejen i ca. 15 minutter, eller indtil kanten er gylden.
 9. Lad bunden køle, mens du ordner fyldet.
 10. Læg pecan nødderne på et stykke pergamentpapir og bag dem i ovnen i omkring 6-8 minutter, indtil de bliver en smule mere gylden og begynde at dufte som nødder.
 11. Smelt smør og chokolade ved lav varme i en gryde.
 12. Pisk æg, vanille og sirup sammen og tilsæt det til chokolade/smør blandingen.
 13. Sæt pecan nødderne på bunden (TIP! Jeg kan godt lide at knuse et par nødder og putte dem i bunden, men beholde hele nødder på toppen, fordi det ser så flot ud og giver en fin tekstur).
 14. Fyldet hældes over pecan nødderne og hele tærten bages nu i 30 minutter.
 15. Tærten er færdig, når fyldet har sat sig og er fast.

Jeg kan lide at spise den som den er, fordi den har sådan en dejlig chokolade smag, men nogle mennesker kan lide at tilføje flødeskum eller endda en rigtig god vanille is på toppen. Det er helt op til dig selv, men hver forberedt på en smagsløgs eksplosion.

Hvis du kan lide denne opskrift, vil du sandsynligvis også kunne lide min opskrift på Kandiserede Pecan nødder, fordi de er også super lækre, og helt okay i madpakken eller som en eftermiddags snack.

Fortæl mig gerne hvis du har lavet opskriften og om du elsker den så meget som jeg gør,
 
XoXo
Charlie

 

Hvis du ønsker at gemme denne opskrift til senere og måske dele det med dine venner. Pin it!

Charlie Ranger

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises