Left Fortsæt med at handle her
Ordre

Din kurv er i øjeblikket tom

Undskyld det roder - Webshoppen er ved at blive opdateret
Valuta
Sprog

DIY | Top bun på havfrue måden

Hejsa Rangers

I virkelig lang tid havde jeg platinblond hår, men så skiftede jeg det lidt og fik i stedet lavendel (Se hvordan lige her). Et nyt problem opstod, ingen af mine hår accessories matchede eller ville blende ind længere.

Jeg elsker at have en stor top bun, men jeg kunne ikke rigtig lide nogen af de hår-donuts man kunne finde på markedet, fordi i mit lavendelfarvede hår var de bare så tydelige, at jeg havde en i håret. Hvad skal man så gøre? Jeg gik ned i børnetøjs butikken og købte et par lavendel farvede sokker.

Derfor denne super smart (og nemme) DIY.

Jeg klippede tæerne af sokkerne, og rullede dem sammen, og Tadaa! en havfrue hår donut klar til brug, og på magisk vis forsvandt den i mit nu lavendel farvede hår. Forresten det fantastiske lilla hår i ovenstående billede er ikke mit, men gid det var! Jeg plejede at have den farve, men mit hår var aldrig så flot tykt.

Lige nu, har jeg grå/sølv hår, helt Granny-style og jeg elsker det, men nu er jeg nødt til at finde et nyt par sokker og skabe noget, der passer til denne transformation. Men det er skønheden i denne DIY, det er simpelt, det virker, og det koster ikke en hel masse tid eller penge.

Håber du nød det!
Hvis du har spørgsmål eller har lyst til at skrive en kommentar. Gør det endelig i nedenstående kommentar boks.
 
XoXo
Charlie

 

Hvis du ønsker at gemme denne DIY til senere og måske dele det med dine venner. Pin it!

Charlie Ranger

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises