Left Fortsæt med at handle her
Ordre

Din kurv er i øjeblikket tom

Undskyld det roder - Webshoppen er ved at blive opdateret
Valuta
Sprog

DIY | Hovedtelefon ledninger - det evige virvar

 Hejsa Rangers

Åh altså, er jeg den eneste, der har et kæmpe høretelefon-lednings problem? Jeg er sikker på, at svaret er nej. Ja, jeg er godt klar over, at de nye fancy hovedtelefoner er trådløse (og med Bluetooth og Wi-Fi), men jeg er også ret sikker på at hvis mine høretelefoner var trådløse, ville jeg ikke være i stand til at finde dem 🤷🏻‍♀️. Så vil jeg faktisk hellere have et virvar i min taske (som jeg prøver at undgå, med denne DIY), end slet ikke at have nogen høretelefoner.

Du har virkelig kun brug for et par enkelte ting for at lave denne DIY, og de små Rangers kan helt sikkert hjælpe til med deres små fingre.

Dette skal du bruge:

  • En saks eller Xacto-kniv (ikke afbilledet).
  • Perler (som Hama eller Pyssla fra IKEA).
  • Høretelefoner med ledning.

    

   Jeg lavede en af disse med min niece (hun er 7 år gammel). Perlerne kan være lidt svære at skære i, så det skal en voksen gøre. Det er også meget smart, da sakse eller knive kan være farlige at håndtere.

   Min niece var fantastisk dygtig til at vælge farver og mønstre, og hendes små finger var vidunderlig til at hjælpe med at sætte perlerne på ledningen.

   Sådan laver du disse farverige ledninger:

    1. Vælg de perler som du ønsker at dekorere din ledning med.
    2. Med kniv eller saks, skær et hak ind i perlen (kun den ene side, ikke hele vejen igennem).
    3. Brug den spidse ende af saksen til at åbne den lille rille med. Skub ledningen ind, mens hakket er åbent.
    4. Voila! Du har lavet en farverig ledning, der ikke giver virvar i tasken.

     Lige nu undre du dig måske over hvad perlerne rent faktisk gør, udover at se fine ud. De gør ledningen lidt mere stiv og på den måde sværere at bøje og lave knuder på. Selvom den nu er mere stiv kan den stadig bøje lidt, da perlerne ikke sidder helt tæt og kan bevæge sig en smule.

     Eftersom jeg ved at i vil elske dette, vil det gøre mig super glad hvis du bare Pin it til Pinterest, og spred ordet, da vi er mange der hader en rodet høretelefon-ledning. Apropos telefoner har jeg for nyligt lavet nogle super søde iPhone wallpapers, som du kan få helt gratis, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev.

     Hvis du har spørgsmål, eller kommentarer, skriv dem endelig i kommentarfeltet nedenfor eller send mig en e-mail på hello@charlieslittlerangers.dk

      

     Ha' det sjovt og 1000 knus


     Charlie

     Charlie Ranger

     Skriv en kommentar

     Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises