Left Fortsæt med at handle her
Ordre

Din kurv er i øjeblikket tom

Undskyld det roder - Webshoppen er ved at blive opdateret
Valuta
Sprog

Anmeldelse af LEGO Movie 2 - Ingen spoilers

Hejsa Rangers
I dag vil jeg anmelde LEGO Movie 2, og det brændende spørgsmål "er det stadig så SUPER DUPER som første gang?" og jeg er her for at fortælle dig, hvad mine tanker er om det, og jeg lover ingen SPOILERS.
 
Jeg har faktisk lavet en YouTube video om denne anmeldelse, så hvis du hellere vil se end læse, er din chance lige her:

Vil du være sød at trykke like og på
"Abonner" knappen,, det vil virkelig gøre min dag god 😘

Værsgo', så kan du læse det i stedet.
Min nevø og jeg vandt billetter til jul, og vi besluttede at lave noget sjovt sammen, og da det var film billetter besluttede vi os for en film, som både børn og voksne ville kunne lide.
Vi var begge to temmelig begejstrede for valget af LEGO Movie 2 - Super Duper!
 
Når man vokser op i Danmark er LEGO eller LEGO klodser nummer et legetøj at få (DUH!). Når jeg ser på min nevø, der ligesom mig, ønsker sig LEGO til jul og hver en fødselsdag, har det helt sikkert holdt sin popularitet og måske endda kun vokset.
 
Nå, men vi gik i biografen. Vi fik popcorn, slik og alt det andet lækre, vi lige havde lyst til - det er også den eneste rigtige måde at gå i biffen på.

Vi kom ind til vores sæder, tog sko og frakker af, og vi var SÅ klar! Helt ærligt, så er jeg altid lidt skeptisk overfor disse typer film, de kan virkelig gå begge veje. De kan forsøge at sælge sig selv som en "voksen" børne film, som ingen rigtig kan lide, eller som de ofte gør, når producenterne skaber børn film, så taler de ned til børnene, og det kan INGEN lide. Men denne film var AWESOME!
 
LEGO Movie 2 er for alle! Du kan tage dine børn med, ja selv din bedstemor, den er seriøst for alle aldersklasser.
 
På det mest stille øjeblik i hele filmen, grinte min nevø så himmelhøjt, og på andre tidspunkter græd man næsten af grin.
Nogle af vittighederne ryger hen over hovedet på de små børn, og nogle gange endda over de voksnes, det handler i virkeligheden om pop kultur og om du forstår hvilke referencer de henviser til.
 
Filmen har også en masse overraskelser, nogle af dem så jeg ikke engang komme. De bliver bedre til ikke at ødelægge plottet lige fra begyndelsen. Jep, jeg lovede ingen SPOILERS, og selvfølgelig holder jeg hvad jeg lover, fordi hvis jeg gav slutningen væk eller plottet, ville det ikke være retfærdigt.
 
Jeg vil helt sikkert anbefale at se den, eller streame den når det bliver muligt. Den var AWESOME, sjove og slet ikke "bare en børnefilm".
 
Min nevø og jeg, elskede virkelig alle figurerne, såsom Batman og Green Lantern (han er lidt patetisk), men det var Emmet, der smeltede vores hårde "klodsede" hjerter ❤️ Som min nevø så fint sagde, da vi forlod biografen, Emmet var den sande helt, og jeg er helt enig.
 
Ud fra det, vil jeg give denne film 4 ud af 5 klodser (Lad os bare kalde det det) og helt sikkert anbefale den til alle!
 
Jeg håber du nød min lille anmeldelse. Efterlad gerne en lille kommentar nedenfor eller på min Youtube-kanal, jeg vil virkelig sætte pris på det 👍🏻
 
XOXO Charlie

Pin it! til senere
Pin it, Lego Movie 2 review
Charlie Ranger

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises