Left Fortsæt med at handle her
Ordre

Din kurv er i øjeblikket tom

Undskyld det roder - Webshoppen er ved at blive opdateret
Valuta
Sprog

Anmeldelse | Mørke Steder af Gillian Flynn

Hejse Rangers,
 
Jeg er endelig færdig med "Mørke Steder" af Gillian Flynn. Det har taget mig for evigt og en dag at fuldføre, og flere gange under min læsning har jeg ønsket at lægge den væk og starte en ny bog. Men jeg er simpelthen for meget af en bognørd til at give op, så jeg trak mine Big-Girlbukser op og læste den færdig.
 
Jeg har tidligere sagt (sandsynligvis over på Goodreads), at jeg føler, at du er nødt til at læse bogen i en lykkelig placering og helst i solskin, fordi den er så mørk og skræmmende. Jeg er vant til YA-skræmmende-fantasy-bøger, men dette er bare en hel anden boldgade. Hvis du nogensinde har læst noget af Gillian Flynn, ved du præcis, hvad jeg mener. Hun har et meget snoet sind og historierne har en tendens til at trække ud, men plottet viser sig ikke indtil meget sent. 
Men, det er faktisk noget, jeg godt kunne lide, fordi normalt når jeg læser krimi historier, kan jeg spotte morderen eller den kriminelle inden for de første par kapitler, men her har hun holdt spændingen ved lige.
 
Jeg har nu læst 3 Gillian Flynn bøger, og jeg må sige, at "Sharp Objects" er stadig min favorit, men den er ikke på min liste over bøger der skal genlæses lige med det samme. 
Jeg ved ikke, om det er genren eller den måde, det er skrevet, men ingen af dem talte til mig som andre bøger (for eksempel "The fault in our Stars" af John Green eller endda "The Catcher in the Rye" af JD Salinger) bare gøre. Men hvis du er en elsker af kriminal-bøger med et twist vil jeg stadigvæk anbefale dem.

Film vs. Bog

Forresten, så så jeg "Gone Girl", og jeg er så glad for, at jeg besluttede at se den i min egen stue og ikke i biografen. For det første, jeg var skuffet over, at de ændrede slutningen og for det andet: OMG!!! Det er super freaking uhyggeligt, og jeg er super sikker på, at jeg ville have fået et hjerteanfald, hvis jeg havde set den på biografskærmen.

Jeg håber at høre fra dig, om hvordan du har det med Gillian Flynns bøger, og om du syntes jeg tager helt fejl i mine meninger, skriv det i kommentarfeltet nedenfor.

Hvis du har en bog anbefaling eller har fundet en sjov/dum grammatisk fejl i en bog, så sig det endelig, fordi jeg elsker dem.
 
XOXO Charlie

 

Hvis du ønsker at gemme denne anmeldelse og dele den med andre. Pin it!

Charlie Ranger

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises